Wat kan Hart voor Thuis voor u doen

Als klant van Hart voor Thuis behoudt u de regie. Wij zijn tenslotte onderdeel van uw team. Wij leveren u persoonlijke dienstverlening. We bespreken uw wensen en de mogelijkheden graag bij u thuis, zodat het u geen moeite kost. We luisteren naar uw wensen en monitoren de behoeftes, zodat de inzet blijft passen bij uw behoefte. U heeft de regie, wij helpen u mee.

Ieder mens is uniek. U hoeft niet oud, ziek of afhankelijk te zijn om gebruik te maken van uw team]. Wanneer nodig richten wij ons er respectvol met u op om zo lang mogelijk comfortabel en menswaardig thuis te blijven wonen. Kwaliteit van leven voor iedereen is onze missie, dit doen we dan ook graag met u.

Heeft u een of meer mantelzorger(s)? Ook voor hen is soms een paar dagen vrij noodzakelijk of wenselijk. Door middel van een strippenkaart kan Hart voor Thuis uw omgeving ontlasten wanneer wenselijk, uiteraard ligt hierin ook de regie bij u.


Diensten & financieel

Wij kunnen onderdeel van uw team worden door middel van vergoedingen uit uw PGB, uit de ziektekostenverzekering of uit eigen middelen. Maar belangrijker is om te kijken wat nodig is om uw wensen te vervullen. Daarover willen we dan ook graag met u in gesprek. Welke behoefte is er en wat verwacht u van uw team?


Wilt u over uw team praten?

Is uw interesse gewekt en wilt u de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten! Dit kan door te bellen met Willem-Jan op 06-15548485, te mailen met ons door hier te klikken of het contactformulier in te vullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.